Sen sijaan kynttilöiden valosta ollaan päästy jo nauttimaan. PartyLiten Led- pilarikynttilä loi tunnelmaa olohuoneen sohvapöydällä olevalla koristetarjottimella sekä Lämmin Sydän- somiste piirongin päällä, sisällään Valkolumimarja- tuoksuinen tuikkiva.
Tässä Led- pilarikynttilä valkoisena. Laadun takaa puhelinkuva :) |
Lämmin Sydän- somiste. Puhelimella ei saanut hyvää kuvaa kynttilän palaessa. |
Kynttilöistä ruokiin; törmäsin Valion sivuilla hyvään ja helpon kuuloiseen reseptiin, jossa oli idea, kuinka joululaatikoista saadaan mehevämpiä!
Tämä seuraava ohje siis suoraan Valion Reseptit- sivustolta.
Valmistusaineet 6:lle700 g valmista porkkana- tai lanttulaatikkoa
1/2 prk (à 3,3 dl) Valio ruokakermaa 10 % tai Valio kahvikermaa1 rkl siirappia1/4 tl kanelia tai 1 maustemitallinen muskottipähkinääPinnalle1/4 dl korppujauhoja tai mantelirouhetta tai -jauhetta
Sekoita valmiin porkkana- tai lanttulaatikon joukkoon kerma, siirappi ja mausteet.Kaada voideltuun uunivuokaan.Ripota pinnalle korppujauhoja. Painele lusikan pesällä pintaan kuviot.Kuumenna ilman kantta 175 asteessa 30 - 40 min kunnes kuumia.
Olen myös hakenut joulufiilistä katsomalla vanhoja kunnon Metsoloita DVD:ltä. Lähinnä niitä joulujaksoja, 22. Joulu Leppävaarassa ja 41. Muistojen joulu. Löytyvät myös YouTubesta. Suosittelen lämpimästi katsomaan, niissä on sitä aitoa joulun tunnelmaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti